ROTERRA

A ROTO műanyag esővíztartályait úgy fejlesztették ki, hogy azok jóval meghaladják a piac műszaki és szabályozási követelményeit, biztosítva ezzel a piac egyik legjobb víztároló megoldását. A RoTerra csapadékvíztároló tartályok 500l - 65000 literes űrtartalmúak. Nagyobb hasznos térfogat érhető el több tartály összekapcsolásával. Nagyobb hasznos térfogat érhető el több tartály összekapcsolásával. A föld alatti elhelyezett tartályok A / B terhelési osztályban kaphatóak.

A ROTO esővízgyűjtő tartályokat gyárt különböző célokra ROTERRA márkanéven. Az esővízgyűjtő tartályok természetbarát polietilén PE/polietilén anyagból készülnek, statikájuk kíváló, a sok merevítő bordákkal kialakított robosztus kialakításuk lehetővé teszi az esővíz szivárgásmentes biztonságos földalatti tárolását. A tartályok vízszintes vagy függőleges formában is kaphatóak, és az esővíz földalatti vagy földfeletti tárolására is alkamasak.

A ROTERRA tartályok jellemzői:
- anyaga: polietilén. Egy darabból készült 100% vízálló termék. Falvastagság: 8-14mm.
- valamennyi tartály tetején tömítéssel ellátott zsanéros fedél található, amely biztosítja a vízzárást és a könnyű hozzáférést a tartály belsejéhez.
- A kétoldali megerősítő bordák biztosítják a tartály stabilitását és a védelmét a magas talajvízzel szemben.
- Az esővíztartályok használhatóak ivóvíz tárolására is, ezek a tartályok speciális típusú polietilén PE dowlex 2432 alapanyagból készülnek.
- a tartály teleszkópos hosszabbítója csavar alakú és ez lehetővé teszi a terepszinthez történő gyors és egyszerű beállítást. A hosszabbító méretei Ø600 x 400 mm.
- a termék használat után 100% ban újrahasznosítható.
- az alapfelszereltség tartlamazza a teleszkópos hosszabbítót és a DN 600 méretű zsanéros nyílású fedelet.