Szövetek és hálók

A geotextil egy speciális anyag, amelyet talajstabilizálásra, vízelvezetésre és talajvédelemre használnak. A kertben használva segít megelőzni a gyomnövények szaporodását, valamint megóvja a növények gyökereit a talaj eróziójától. Sőt, akár növénytakaróként is használható.

Az agroszövet hasonló célokat szolgál, de könnyebb, levegőáteresztő anyagból készült. Segít megvédeni a növényeket a hőmérséklet-ingadozásoktól, valamint a rovaroktól és kártevőktől.

A vakondháló pedig ideális megoldás a kertben élő kisemlősök, például vakond és egerek távoltartására. Megakadályozza, hogy a kisemlősök ásótevékenységükkel kárt okozzanak a növényekben vagy a kertben.


7 termék 1 7
7 termék 1 7

A geotextil egy különleges anyag, melyet a talajminőség javítására és a talaj eróziójának megakadályozására használnak. A geotextilek nagy szakítószilárdságú műszálas anyagokból készülnek, melyek ellenállnak a környezeti hatásoknak és a rothadásnak. Ezek az anyagok segítenek a talajvíz szintjének kontrollálásában, valamint könnyebbé teszik a növények gyökereknek elterjesztését.

A vakondhálók egy másik hatékony megoldás a talajvédelemben és a kertvédelemben. Ezek a hálók megakadályozzák a vakondok által okozott károkat, beleértve a kertek ássa ásott járatokat és a növényi gyökerek károsítását. A vakondhálók rendkívül tartósak és ellenállnak az időjárási viszonyoknak.

A geotextil és a vakondhálók rögzítésére használnak tüskéket, melyek meggátolják az anyagok elmozdulását és a hatékony rögzítést biztosítják. Ezek a tüskék könnyen telepíthetőek a talajba, és biztosítják a geotextil és a vakondhálók szilárd rögzítését.