Locsolás

A kerti öntözés kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy növényeink egészségesek és virágzóak maradjanak. Számos módszer létezik arra, hogy hatékonyan és gazdaságosan öntözzük kertünket, és ezáltal biztosítsuk a növényeink optimális vízellátását.
Fontos, hogy a megfelelő időpontban és mennyiségben öntözzük a kertet. Általánosságban elmondható, hogy reggel vagy este ideális öntözési időpontok, mivel ekkor a növények jobban fel tudják venni a vizet. A túlzott öntözés kerülendő, mivel ez nem csak pénz- és vízpazarlást eredményez, de károsíthatja a növényeket is.
A talajtípus és a növények vízigénye is fontos szempont, amikor kerti öntözésről van szó. A homokos talaj például gyorsabban szárad ki, ezért gyakrabban szükséges öntözni, míg aagyagos talajok jobban megőrzik a vizet. A növények szárazságtűrő képessége is szerepet játszik abban, hogy milyen gyakran és mennyit kell öntözni őket.

12 termék 1 12
12 termék 1 12

A Truper és Pretul termékek között számos kiegészítőt találhatunk, amelyek megkönnyítik az öntözést és a kertápolást. Ilyen lehet például a kerti csőtől való szűrő, a locsolófej vagy a kerti spriccelő. Ezek a termékek segítenek a vízfolyadék egyenletes elosztásában, és megkönnyítik a növények gondozását.