ECOBOX

Az EcoBox biológiai szennyvíztisztító telep a háztartásokból származó szennyvíz tisztítására szolgál. A tartály anyaga polietilénből (PE) készül és kitűnő statikája, terhelhetősége és teherbírása lehetővé teszi a föld alatt telepítésre. 

3 termék 1 3
3 termék 1 3

Az EcoBox biológiai szennyvíztisztító telep a háztartásokból származó szennyvíz tisztítására szolgál. A tartály anyaga polietilénből (PE) készül és kitűnő statikája, terhelhetősége és teherbírása lehetővé teszi a föld alatt telepítésre. A berendezés tartósan müködik akár magas hőmérsékleten, talajvízben és közlekedési terhelés alatt is. Az EcoBox szennyvíztisztító telep biztonságosan, megbízhatóan, szinte hangtalanul müködik , szagtalan és érzéketlen a hőmérséklet ingadozásokra. Az SBR technológia nagy hatékonyságú tisztítást, egyszerű kezelést és a szennyvíztisztító berendezésnek a felhasználók igényeihez való alkalmazkodását biztosítja. A WWTP EcoBoxot a SIST EN 12566 - 3 szabványnak megfelelően tesztelték.

TELEPÍTÉS
A WWTP EcoBox 2-5 PU néhány óra alatt telepíthető. Ássuk ki a gödröt, telepítsük a szennyvíztisztító telepet és egyidejűleg töltsük fel vízzel. Csatlakoztassuk a befolyó és a kifolyó csöveket (DN 110-es csatlakozások). Szereljük be a 4db légtömlőt a védőcsőbe, és csatlakoztassuk őket a vezérlőegység azonos színű szelepeihez. A szennyvíztisztító és a vezérlőegység közötti maximális távolság nem haladhatja meg a 15 m-t. 2 hét folyamatos müködés után az üzembe helyezést el kell végezni. A szennyvíztisztító telep telepítését a Roto szakemberei végezhetik el. Telepítést a QRkódon elérhető általános utasításoknak megfelelően kell elvégezni.

KARBANTARTÁS
A karbantartást, az üzembe helyezést és a szervizelést műszaki szakembereknek kell elvégezniük. Szerviz a ROTO műszaki csapata által magában foglalja a szennyvíztisztító telep alkatrészeinek állapot- és működési ellenőrzését, valamint a készülék összes funkciójának tesztelését. Az EcoBox felhasználóit a karbantartásról és a megfelelő használatról oktatják. Részletes karbantartási utasítások, szerviz- és üzembe helyezési utasítások a QR-kód segítségével érhetők el.

VEZÉRLŐEGYSÉG
Az EcoBox szennyvíztisztítót a vezérlődobozba épített számítógép vezérli. A számítógép négy elektromágneses szelepet vezérel amelyeknek mindegyike saját funkcióval rendelkezik:
1. A víz szivattyúzása az üledékkamrából a biológiai kamrába.
2. levegőztetés (levegőellátás a biológiai kamra alján lévő tárcsás diffúzorokon keresztül)
3. Tisztított víz szivattyúzása egy tisztítóműből
4. A szennyvíziszap szivattyúzása a biológiai kamrából vissza a mechanikus (üledékes) kamrába.
A vezérlőegység/doboz maximális távolsága a tisztítóteleptől 15 m lehet és elhelyezhető az épület belsejében vagy a létesítményen kívül. Egy 3 x 2,5 mm2 elektromos kábelt kell a vezérlődobozhoz vezetni a vezérlőegység áramellátásához.